~~~~~~~~~~

......................................................................................................................... ...ένα βήμα μπροστά.....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Η Νέα Μάκρη είναι πόλη της βορειοανατολικής Αττικής. Ανήκει διοικητικά στον Δήμο Μαραθώνα. Ο πληθυσμός της σύμφωνα με την απογραφή του 2001 είναι 15.554 κατοίκους. Ιδρύθηκε το 1924, από τον Αντώνιο Τζιζή, όταν έφθασαν οι πρώτοι κάτοικοί της, πρόσφυγες από τα παράλια της Λυκίας Μικράς Ασίας, από τις ιωνικές κωμοπόλεις Μάκρη Λεβίσσι. Η οικιστική, οικονομική και τουριστική ανάπτυξη της Νέας Μάκρης τα τελευταία χρόνια υπήρξε ραγδαία. Έχει έκταση 36.662 στρέμματα και ο μόνιμος πληθυσμός της ανέρχεται στους 13.986 κατοίκους. Ως παραθεριστικό κέντρο, το καλοκαίρι, ξεπερνά τους 90.000 - 120.000 κατοίκους μιας και έχει χιλιάδες μόνιμους παραθεριστές που διαθέτουν εξοχική κατοικία. Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Άνθρωποι και Φύση πάνω από τα κέρδη

"O άνθρωπος πρέπει κάθε μέρα ν᾽ακούει ένα γλυκό τραγούδι, να διαβάζει ένα ωραίο ποίημα, να βλέπει μια ωραία εικόνα και, αν είναι δυνατόν, να διατυπώνει μερικές ιδέες. Αλλιώτικα χάνει το αίσθημα του καλού και την τάση προς αυτό...". Γκαίτε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΟ ΜΑΤΙ

Τρίτη 11 Απριλίου 2017

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΕΒΙΑ ήλθε στη ΣΥΝΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ!


ΝΕΟ ΠΡΟΪΟΝ ΣΤΗ ΣΥΝΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ

Μόλις πριν λίγες μέρες βραβεύθηκε ως η καλύτερη ελληνική επιχείρηση για την καινοτομία και τη μοναδικότητα της στον διαγωνισμό Start-Up/Scale-Up Awards . Το προϊόν που παράγει είναι φυσικό και αντικαθιστά πλήρως τη ζάχαρη, χωρίς θερμίδες. Έχει αντιοξειδωτικές, αντιβακτηριδιακές και αντιγηραντικές ιδιότητες. Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Στέβια Ελλάς αποτελείται από 87 αγρότες που καλλιεργούν στην Κεντρική Ελλάδα τη μοναδική στην Ευρώπη στέβια !
Ιδανική για διαβητικούς, για όσους έχουν υψηλό σάκχαρο, προβλήματα υψηλής υπέρτασης, χοληστερίνης, καρδιαγγειακές δυσλειτουργίες, την παχυσαρκία ή απλώς θέλουν να χάσουν κιλά, η La Mia Stevia παράγεται σύμφωνα με τις καλύτερες τεχνολογικές πρακτικές και την επιτήρηση ελλήνων εκπαιδευμένων επιστημόνων… Η ελληνική στέβια διακρίνεται για την καθαρότητά της, καθώς περιέχει γλυκοζίτες στεβιόλης σε ποσοστό 97,2 % (!!!) και ερυθριτόλη χωρίς θερμίδες και συντηρητικά πρόσθετα. Θεωρείται 100 φορές πιο γλυκιά , αλλά η αναλογία για καθημερινή χρήση είναι 1 προς 3, δηλαδή ένα κουταλάκι του γλυκού στέβια για αντικατάσταση τριών ζάχαρης . Η έως και 300 γραμμάρια στέβιας για ένα κιλό ζάχαρης .
Ένας αγώνας και μια συλλογική προσπάθεια που ξεκίνησε μόλις πέντε χρόνια πρίν με την ίδια ορμή με αυτήν που εκδηλώνουμε καθημερινά όλοι μας …Αλλά με αντίθετη φορά ! Οι περισσότεροι συνεταιριστές αγρότες της La Mia Stevia ήταν πρίν απελπισμένοι παραγωγοί καπνού … Άλλαξαν τη ζωή τους, προτείνοντας μια ουσιαστική βελτίωση για τη ζωή όλων μας !
Η La Mia Stevia κυκλοφορεί στο κατάστημα του Αστικού Καταναλωτικού Συνεταιρισμού ΣΥΝΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, στη Λιβυσίου 28 στη Νέα Μάκρη, σε πολλές διαφορετικές συσκευασίες κατάλληλες για τον καθημερινό καφέ , αλλά και την παρασκευή μαρμελάδας και γλυκισμάτων για συστηματικό πρόγραμμα υγιεινής διατροφής !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου