~~~~~~~~~~

......................................................................................................................... ...ένα βήμα μπροστά.....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Η Νέα Μάκρη είναι πόλη της βορειοανατολικής Αττικής. Ανήκει διοικητικά στον Δήμο Μαραθώνα. Ο πληθυσμός της σύμφωνα με την απογραφή του 2001 είναι 15.554 κατοίκους. Ιδρύθηκε το 1924, από τον Αντώνιο Τζιζή, όταν έφθασαν οι πρώτοι κάτοικοί της, πρόσφυγες από τα παράλια της Λυκίας Μικράς Ασίας, από τις ιωνικές κωμοπόλεις Μάκρη Λεβίσσι. Η οικιστική, οικονομική και τουριστική ανάπτυξη της Νέας Μάκρης τα τελευταία χρόνια υπήρξε ραγδαία. Έχει έκταση 36.662 στρέμματα και ο μόνιμος πληθυσμός της ανέρχεται στους 13.986 κατοίκους. Ως παραθεριστικό κέντρο, το καλοκαίρι, ξεπερνά τους 90.000 - 120.000 κατοίκους μιας και έχει χιλιάδες μόνιμους παραθεριστές που διαθέτουν εξοχική κατοικία. Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Άνθρωποι και Φύση πάνω από τα κέρδη

"O άνθρωπος πρέπει κάθε μέρα ν᾽ακούει ένα γλυκό τραγούδι, να διαβάζει ένα ωραίο ποίημα, να βλέπει μια ωραία εικόνα και, αν είναι δυνατόν, να διατυπώνει μερικές ιδέες. Αλλιώτικα χάνει το αίσθημα του καλού και την τάση προς αυτό...". Γκαίτε.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΚΑΗΜΕΝΟ ΜΑΤΙ

Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

«Θησέας» από το «Κου-Κλο Θέατρο Κρήτης» την Κυριακή 24 Σεπτέμβρη και ώρα 12:00 στον Κινηματογράφο Αλίκη στη Νέα Μάκρη






Ηράκλειο, 19/09/2017


Το «Κου-Κλο Θέατρο Κρήτης» θα ξεκινήσει την χειμερινή του περιοδεία σε πόλεις και χωριά της Ελλάδος με πρώτο σταθμό τη Νέα Μάκρη.  Συγκεκριμένα, την Κυριακή 24 Σεπτέμβρη και ώρα 12:00 θα βρισκόμαστε στον Κινηματογράφο Αλίκη.
Το έργο που θα παρουσιάσουμε είναι ο «Θησέας», μία διασκευή για παιδιά του γνωστού μύθου.

Αν και η τέχνη του Κουκλοθεάτρου παραπέμπει καμιά φορά το νου των περισσοτέρων σε κάτι “απλοϊκό” με εστίαση στις νηπιακές ηλικίες, εμείς προσπαθούμε ως θίασος να αλλάξουμε αυτή τη λογική και να προσεγγίσουμε ηλικιακά μεγαλύτερα παιδιά μέχρι και έκτης δημοτικού. Το Κουκλοθέατρό μας στηρίζεται στις αρχές του μαύρου θεάτρου, του κόμικ και του ταχυδακτυλουργού. Οι κούκλες είμαι μεγάλες και η σκηνή έχει διαστάσεις 5 μέτρα μήκος και 2,20 ύψος. 
Παρακαλούμε όπως δείτε φωτογραφίες και υλικό στο Facebook και την σελίδα μας www.koyklotheatro.gr! Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες! Μπορείτε να διαβάσετε τις κριτικές που έχουν γίνει ανά καιρούς για τις παραστάσεις μας. Πατήστε εδώ
Λίγα λόγια για το έργο:
Ο γνωστός σε όλους μύθος του Θησέα, μεταφέρεται μέσα από το πρίσμα του Κου-Κλο Θεάτρου Κρήτης. Μία διασκευή για παιδιά κάθε ηλικίας.

Ο παιδικός ήρωας θα ξεκινήσει την πορεία του από την Τροιζήνα. Στην πορεία του, για να στεφθεί τελικά βασιλιάς των Αθηνών, περνάει από πολλές δοκιμασίες ταξιδεύοντας ως την Κρήτη.

Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Μινώταυρο!

Με την τεχνική του μαύρου θεάτρου και εντυπωσιακά σκηνικά και χρώματα, η καινούργια παραγωγή του κρητικού θιάσου είναι βέβαιο πως θα μείνει ανεξίτηλη στο μυαλό των παιδιών και θα εξιτάρει την φαντασία τους!
Είσοδος 6€

Επικοινωνία: Γιώργος Αναγνωστάκης, τηλ: 6977 987248

Η εκδήλωση της Νέας Μάκρης στο FACEBOOK 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου